Information inför träffen med Liverpool legendaren.

DAVID FAIRCLOUGH GÄSTAR TITANS SPORTBAR 14/2 – 2018

LIVERPOOL FC-LEGENDAREN DAVID FAIRCLOUGH BERÄTTAR OM SIN KARRIÄR PÅ TITANS SPORTBAR I NORRKÖPING ONSDAGEN DEN 14 FEBRUARI I SAMBAND MED CHAMPIONS LEAGUE-MATCHEN PORTO – LIVERPOOL FC. KVÄLLEN BJUDER ÄVEN PÅ Q&A SAMT UTLOTTNING AV FINA PRISER – KÖP DIN BILJETT NU!

START KL. 19.00 BILJETT KÖPS VIA TITANS SPORTBAR OCH INKLUDERAR EN LOTT I PRISDRAGNINGEN

· 395 SEK per person inklusive mat och dryck (hamburgare + öl/alkoholfritt alt.).

· 295 SEK per person exklusive mat.

Återigen får Norrköping besök av en äkta Liverpool FC-legend, och återigen står Titans Sportbar som värd för evenemanget. Onsdag den 14 februari, då Liverpool FC tar sig an Porto på bortaplan i Champions League, kommer David Fairclough – också känd som ”Supersub” – och berättar om sin karriär i den röda tröjan. Det kommer garanterat bjudas på intressanta historier och härliga anekdoter – och självklart blir det Q&A med alla fans samt utlottning av fina priser. Det här är en kväll du som LFC-supporter inte vill missa!

David Fairclough – born and bread scouser – startade sin karriär i Liverpool Football Club redan som pojke och tog sig via klubbens ungdoms- och reservlag till A-laget, där han debuterade i en match borta mot Middlesbrough den 1 november 1975. På grund av hård konkurrens om anfallsplatserna fick Fairclough ofta starta på bänken för att sedan bli inbytt. Men med sitt otroliga målsinne satte han stor prägel på många minnesvärda matcher – inte minst i Europacupmatchen på Anfield mot St Etienne den 16 mars 1977 – vilket gav honom namnet ”Supersub” och en legendstatus bland LFC-supportrana.

Under sin karriär i Liverpool FC vann David Fairclough tre ligatitlar, två europacuptitlar, fyra FA-cuptitlar, en UEFA-cuptitel, en ligacuptitel, en UEFA Super Cup-titel och fyra FA Charity Shield-titlar. Idag arbetar han bland annat som expert i engelsk TV och med olika event som rör Liverpool Football Club.

Missa inte din chans att träffa David Fairclough och lyssna till hans berättelser på Titans Sportbar i Norrköping tillsammans med andra LFC-supportrar – köp din biljett nu!

YOU’LL NEVER WALK ALONE